Friday, 30 December 2011

hari ni minggu last bercuti....kite`orang pergi bercuti...!!!! best nyer!!!!!

Thursday, 22 December 2011

Taun baru dah nk dekat....tahun untk SPM pun hendk bermula...
berdebar menanti sesuatu yg baru....apa akan jadi pda tahun depan??...Hanya Allah saje yg tau...ape2 pon...,rancangkan lah sesuatu rancangan yg paling terbaik....
Insya-Allah akan menjadi yg terbaik..... 
Kalau kite mwnghayati lagu tu,memang best kan??.....hargai lah org yg tersayang.....jgn lah sia-sia kan sementara masih ade....buatlah yang terbaik kpd si dia agr die mnjadi yg terindah buat kite...
Ape2 pown,hidup mst diteruskan.....jgn sesali ape yg telah terjadi.......terima lah dgn seadenye....

Happy Day...!!!

Wednesday, 10 August 2011

hye friend!!

nama saya>:
                seperti yang tertera di atas....
umur>:   faham2 lah.....
...............sesiapa yang belum join lagi,meh lah join sini......
sedih tol sikit sgt member aku dlam ni.......huhuhuhuhuhu